Sennheiser Uncategorized

Unbox Therapy tycker till om hörlurar

Lewis från Unbox Therapy har nyligen släppt en video där han går igenom ett par hörlurar från Tyska Sennheiser. Han går nämligen igenom vad Sennheiser PXC 550 har att erbjuda.

Sennheiser PXC 550 är ett par trådlösa hörlurar från Sennheiser, som, förutom att erbjuda riktigt bra ljud också erbjuder en riktigt bra komfort enligt Lewis. Jag förstår att det blir svårt för honom att testa brusreduceringen (eftersom han sitter i en tyst studio), men vad jag har hört har PXC 550 riktigt bra brusreducering.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...