Uncategorized

Nokia 9 kan bli HMD:s första telefon med en fingeravtrycksläsare under displayen

HMD har liksom förra året rivstartat genom att presentera det nya flaggskeppet Nokia 8 Sirocco. Utöver nya Nokia 8 Pro sägs det att HMD Global snart kommer presentera en Nokia 9.


Enligt uppgifter kommer Nokia 9 bli HMD:s första telefon med en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen. Vidare påstås det att mobilen kommer få en 5,7 tumsskärm i formatet 18:9 och självklart processorn Snapdragon 845.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...