Uncategorized

Huawei P20 Pro ser ut att bli riktigt dyr

Under gårdagsnatten läckte priserna ut för mobilerna i Huaweis kommande P20-serie. Det är väldigt blandade priser det rör sig om.


Om vi börjar nerifrån så kommer Huawei begära 369 dollar för mellanklassmobilen Huawei P20 Lite. Huawei P20 kommer kosta 679 euro medans P20 Pro kommer att kosta 899 euro. Jag misstänker att P20 Lite därmed kommer kosta 4500 kronor på svensk mark medans P20 kommer kosta 7500 kronor och P20 Pro 9500 kronor.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...