Apple Uncategorized

Apple jobbar på over-ear hörlurar med aktiv brusreducering

Enligt uppgifter jobbar Apple på ett par uppföljare till Beats Studio 3. Naturligtvis kommer hörlurarna skeppas med företagets egna A1-chipp för supersnabb uppkoppling mot en I-produkt.

Enligt uppgifter kommer Apples kommande hörlurar påminna en hel del om Beats Studio 3.0 till det yttre. Jag hoppas personligen på att företaget fått till bättre ljud i hörlurarna, men det skulle också vara trevligt om de är vattentåliga så man inte behöver oroa sig för att de ska gå sönder i ett regnigt Sverige.

maxresdefault

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...