Uncategorized

OPPO R15 kommer få formatet 19:9 tillsammans med en läpp

OPPO har under dagen släppt en teaserbild på det kommande flaggskeppet OPPO R15. Specifikationerna som OPPO släppt på mobilen ser minst sagt intressanta ut!

Vi kan se att mobilen kommer få formatet 19:9, vilket bland annat är samma format som iPhone X har. Vidare kan vi se att mobilen kommer få en skärmyta på 90%. Det innebär att mobilen kommer mycket tunna ramar kring displayen tillsammans med en läpp.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...