Klart: Då kommer Samsung uppdatera Note 8 till Oreo

Det har länge varit oklart när Samsung kommer uppdatera Galaxy Note 8 till Android 8.0 Oreo. Nu har Samsung Turkiet spikat ett datum för uppdateringen! 

Enligt Samsung kommer företaget börja uppdatera det nuvarande flaggskeppet i Galaxy Note-serien, Galaxy Note 8 till Android 8.0 Oreo den 30e mars. Det innebär att uppdateringen är 22 dagar bort från idag. Något som däremot är oklart är om svenska exemplar av mobilen kommer uppdateras till Oreo då.

Screenshot Capture - 2018-03-08 - 17-36-08.png

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.