Krönika: flera tillverkare borde hänga på Sony!

Sony är en tillverkare som fått mycket skit för de stora ramarna (eller som jag kallar dom, sorgkanter). Men det finns ändå en hel del saker tillverkaren gör bra enligt mig. 

I den här krönikan kommer jag fokusera på Sonys Compact-modeller, mobiler som oftast (med undantag för Xperia X Compact) innehållit flaggskeppsspecifikationer i ett kompakt format. Med företagets senaste mobil Xperia XZ2 Compact har Sony förpackat telefonen med det senaste chippet från Qualcomm tillsammans med det bästa Sony har att komma med i kameraväg (även om deras kameror till exempel inte kan tävla med OnePlus 5T:s kamera). Däremot är jag en av många som gillar Sony:s tänk med att proppa i så mycket gott godis som möjligt i en så kompakt smartphone som möjligt.

Vi lever i en tid där smartphones bara blir större och större. Det känns som att de flesta tillverkarna glömmer bort att det finns konsumenter som vill ha kompakta telefoner, och jag hoppas den här krönikan kan väcka flera tillverkare som bara satsar på stora telefoner ur dvalan.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!