Det blir allt tydligare att tech-sidor har svårt att överleva

På den här bloggen uttrycker jag mig ofta om vad jag tycker om de prylar jag rapporterar om. Vissa gillar det, andra inte. Men en sak tror jag de flesta är överens om: reklam är inte kul.

Många av mina konkurrenter har börjat med både hela sidor med annonser medans andra har börjar med att folk (antagligen) kommer få betala för att läsa vissa artiklar i framtiden.

Grejen med den här sidan är att det är min egna sida, jag driver inget stort företag som många av mina konkurrerande kollegor faktiskt gör. Jag försöker lyssna på er läsare så mycket jag bara kan. Jag brinner verkligen för att skriva om detta och för mig är det inte pengarna som gör att jag fortsätter driva Mobilanyheter, utan för att jag brinner för detta. Att Mobilanyheter gått ifatt många av mina konkurrenters sidor är ju en riktigt stor bonus, och jag har en känsla av att detta bara är början 😊

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...