Hem Här är Huawei Porsche Design Mate RS – har dubbla fingeravtrycksläsare

Här är Huawei Porsche Design Mate RS – har dubbla fingeravtrycksläsare

Gsmarena 016.jpg

Utöver Huawei P20 och P20 Pro presenterade Huawei också en telefon vid namn Porsche Design Mate RS. Den här telefonen har bland annat fått två fingeravtrycksläsare och avsaknad av en “läpp”.

Telefonen har fått en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning. Under huven hittar vi chippet Kirin 970 tillsammans med 6/256 eller 6/512 GB minne. På baksidan sitter tre kameror, en på 40 MP, en andra kamera på 20 MP och en tredje kamera med upplösningen 8 megapixel. På framsidan sitter en ensam 24 MP-kamera.

I övrigt har telefonen fått två fingeravtrycksläsare, en på baksidan och en i skärmen (tryck vart som helst på displayen för att låsa upp mobilen). Vidare har den fått trådlös laddning, IP67-klassning, ett 4000 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo från start. Mobilen kommer kosta 2095 euro men ser inte ut att bli aktuell i Sverige.

Lämna ett svar