LG

Är det här LG Q7?

3e maj kommer LG visa upp det nya flaggskeppet LG G7 ThinQ. Det ser dessutom ut som att tillverkaren kommer visa upp en billigare variant av G7 ThinQ kallad LG Q7. 

Nu kan en första bild ha läckt ut på LG Q7. Vi kan se att mobilen kommer sakna en flärp. På så sätt skiljer Q7 sig mycket från G7 (som både kommer få en flärp och en sensorhaka). Det nämns inga specifikationer för mobilen, men det ser ut som att LG kommer köra vidare på 18:9-formatet från Q6.

crop (20).jpg

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...