LG

LG V35 ThinQ är på väg

Utöver LG Q7 och G7 ThinQ ser det även ut som att LG kommer presentera en uppföljare till LG V30 inom kort. En källa har fått tag på de flesta uppgifterna till uppföljaren LG V35  ThinQ. 

Telefonen kommer få en 6 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning tillsammans med en OLED-panel. Telefonen kommer dessutom få dubbla bakre 16 MP-kameror med ”AI-funktioner”. Telefonen kommer dessutom få en 32 bitars DAC för riktigt bra ljud vid lyssning av musik via hörlurar.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...