Xiaomi har råkat avslöja Mi Band 3

Under gårdagen presenterade kinesiska Xiaomi gamingmobilen Blackshark. Det är en mobil som har imponerande specifikationer. I och med det så var det många som var upprymda över mobilen men som inte tänkte på vad VD:n Lei Jun hade på handleden. 

Det verkar som att Xiaomi är i full gång med att utveckla ett nytt aktivitetsarmband. Jag pratar naturligtvis om en uppföljare till Xiaomi Mi Band 2, en uppföljare som med största sannolikhet kommer kallas för Xiaomi Mi Band 3. Om vi går in på detaljerna så kan vi se att armbandet är gjort i ett svart silikonmaterial medans själva Mi Band 3-enheten ser ut att vara gjord i aluminium och glas.

Precis som Mi Band 2 ser det ut som att Mi Band 3 kommer få en liten OLED-panel. På den här panelen ska man bland annat kunna se hur många steg man tagit och självklart hur mycket klockan är. Jag hoppas att Xiaomi IP-klassat armbandet enligt standarden IP68.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...