Posted in: ZTE

ZTE jobbar på gamingtelefon – presenteras 19 april

Razer och Xiaomi är två tillverkare som redan släppt varsina gamingtelefoner. Det ser däremot ut som att flera tillverkare planerar att släppa mobiler som har ett huvudfokus, nämligen gaming. En av dessa tillverkare är ZTE Nubia. 

ZTE Nubia har bjudit in till ett event som tillverkaren kommer att hålla 19 april. Inbjudan tyder på att det är en gamingsmartphone som tillverkaren kommer presentera eftersom det handlar om en Red Devil-enhet. ZTE har nyligen sagt att tillverkaren kommer släppa en smartphoneserie med det allra bästa under huven. Det innebär förhoppningsvis att ZTE Nubia kommer släppa flera uppföljare till den första gamingmobilen.

Vad innebär det att ZTE:s gamingupplaga av mobiler kommer få “det bästa under huven” då? I det här fallet innebär det antagligen att mobilen kommer få en 120 Hz-display (LCD eftersom OLED ännu inte stödjer 120 Hz). Under huven kommer med största sannolikhet processorn Snapdragon 845 sitta tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Det kallar jag för maxade specifikationer!

ZTE Nubias första gamingsmartphone kommer med största sannolikhet endast bli tillgänglig för köp i Asien, men det lär finnas möjlighet att importera telefonen om då önskas.

Screenshot Capture - 2018-04-14 - 13-44-03

Källa

Back to Top