OnePlus

Flera bilder läcker på OnePlus 6

Om precis två veckor kommer OnePlus hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya telefonen OnePlus 6. Under eftermiddagen har flera bilder läckt ut på mobilen. 

OnePlus kommer, precis som många andra Androidtillverkare redan gjort, utrusta OnePlus 6 med en flärp i toppen av displayen. Telefoner så som Huawei P20 och ASUS Zenfone 5 har bägge stora dö-ytor på undersidan av displayen. Jag har hyllat iPhone X för att mobilen inte har någon haka under displayen, och OnePlus 6 ser ut att bli första Androidmobilen utan någon större haka på undersidan.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...