Här är Samsung Galaxy A6+

Advertisements

Samsung har under dagen presenterat företagets nya mellanklassmobil Galaxy A6+. Med den här mobilen har tillverkaren satsat på kamerorna då telefonen erbjuder dubbla bakre kameror.

Samsung Galaxy A6+ har utrustats med en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en SUPER AMOLED-panel. Under huven hittar vi en åttakärnig processor med 3/32 eller 4/64 GB minne. På baksidan sitter som sagt två kameror, en primär 16 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en 24 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Källa

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.