OnePlus arrangerar pop-up i Sverige!

OnePlus bara växer och växer på den svenska marknaden. Nu har företaget meddelat att man, i samband med släppet av OnePlus 6, den 21a maj, kommer hålla i ett pop-up event i Stockholm. 

Klockan 17:00 måndagen den 21a maj hälsar OnePlus er läsare välkomna till Telias flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm. OnePlus rekommenderar att man är på plats tidigt eftersom Telia kommer ha ett begränsat antal telefoner till försäljning.

Detta event är ännu ett tecken på att OnePlus går all-in på den svenska marknaden genom att utmana överprissatta märken så som Samsung och Apple, mycket bra OnePlus 🙂

 

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.