Android 8.1 till Samsung Galaxy S9 är snart här!

När Samsung lanserade flaggskeppen Galaxy S9 och S9+ gjorde man det med Android 8.0 Oreo, Det ser nu ut som att tillverkaren är på gång att skicka ut ny mjukvara till telefonerna. Det rör sig inte om någon jättestor uppdatering, men lite har Samsung i alla fall förbättrat.

Samsung Galaxy S9 har upptäckts körande med Android 8.1 Oreo. Det nämns inte vilka förbättringar Samsung implementerat, men en sak jag tror att Samsung arbetat hårt på att förbättra är det lilla mikrolagget som fortfarande uppstår då och då med Galaxy S9 och S9+. Utöver det innehåller Android 8.1 en funktion så att man till exempel ska kunna se batteristatusen för dina ihopkopplade blåtandslurar.

Vidare har telefonen fått ett förfinat gränssnitt och en något bättre batteritid. Det är oklart när Samsung kommer börja skicka ut uppdateringen, men förhoppningsvis blir det inom kort.

Källa

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...