Samsung Galaxy Note 9 fastnar i benchmark, har ny processor och 8 GB RAM

De senaste åren har skillnaderna mellan Samsungs Galaxy S och Note-serie varit minimala. Det mesta har handlat om att Note-modellerna kommer med en penna (S-Pen) medans S-seriens mobiler saknat en penna. Det ser däremot ut som att det kan bli en större skillnad mellan årets olika modeller.

Under natten har Samsung Galaxy Note 9 upptäckts i benchmarkprogrammet GeekBench 4. Vi kan se att telefonen utrustats med processorn Exynos 9815 (att jämföra med Exynos 9810 som sitter i Galaxy S9 och S9+) och att Note 8 kommer komma med 8 GB RAM som standard. Det bekräftas dessutom att mobilen kommer förinstallerad med Android 8.1 Oreo från start. Att Galaxy Note 9 läggs upp i GeekBench 4 så här tidigt tyder på att telefonen kan vara nära att presenteras (juni/juli sägs det att Samsung kommer avtäcka telefonen).

Det har tidigare nämnts att telefonen förväntas få en 6,4 tumsskärm med upplösningen 3120 x 1440 pixlar (något som innebär formatet 18,5:9), dubbla bakre 12 MP-kameror och ett biffigt 4000 mAh-batteri.

Källa

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)