Pressbilder på Samsung Galaxy S8 Lite – presenteras 21a maj

För ett par dagar sedan rapporterade jag om att Samsung håller på att utveckla en ny telefon vid namn Galaxy S8 Lite. Precis som det låter kommer Galaxy S8 Lite vara en enklare variant av fjolårets flaggskeppsmobil Galaxy S8. 

Under eftermiddagen har ett gäng pressbilder läckt ut på Samsung Galaxy S8 Lite. Vi kan bland annat se att mobilen kommer bli tillgänglig i rött, något som inte hör till vanligheterna för smartphones nu för tiden. Enligt tidigare uppgifter kommer Samsung Galaxy S8 Lite få en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning, processorn Snapdragon 660 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Baksidan pryds av en 16 MP-kamera medans framsidan utrustats med en 8 MP-kamera och Android 8.0 Oreo från start. Enligt en källa till Mobilanyheter tyder den röda färgen på att S8 Lite endast kommer bli tillgänglig i Kina, i alla fall i den röda färgen.

Källa: Weibo
Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...