OnePlus 6 blir tillgänglig först i Nederländerna

Klockan 18:00 på onsdag kommer OnePlus presentera företagets nya mobil OnePlus 6. Företaget har redan avslöjat att man kommer hålla ett event utanför Telias butik på Kungsgatan i Stockholm den 21a maj. De som får en telefon då ser däremot inte ut att bli först med en OnePlus 6 (i Europa).  

OnePlus i Nederländerna har under dagen meddelat att företaget kommer att ta emot förhandsbokningar av OnePlus 6 från den stunden då företaget avslutar sitt event (klockan 19:00 svensk tid). Det innebär att användare i Nederländerna bör kunna få hem telefonen den 20e maj. OnePlus kommer anordna ett pop-up event i Sverige, men det går av stapeln 21a maj.

OnePlus Sverige har inte meddelat när kunder kan förhandsboka telefonen på deras hemsida, men jag misstänker att telefonen kommer kunna förbokas från och med 22a maj på OnePlus svenska hemsida, men det återstår att se!

Källa: GSMArena

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.