OnePlus

Anställd på OnePlus har fått hem en OnePlus 6

Under morgondagen kommer OnePlus hålla ett event där företaget kommer offentliggöra nya flaggskeppet OnePlus 6. Det ser däremot ut som att anställda på OnePlus redan fått hem mobilen. 

Nu har lådan till OnePlus 6 hamnat ute på nätet. Vi kan se att OnePlus 6 låda ungefär kommer se ut som lådan till OnePlus 3. Det innebär att lådan till OnePlus 6 kommer få ett genomgående vitt tema med röda detaljer. Med OnePlus 5T skickade OnePlus med ett fodral i boxen. Jag hoppas att så även kommer vara fallet den här gången. Det lär behövas med tanke på att OnePlus 6 fått en baksida i glas.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...