Här är OnePlus 6

Efter en drös med rykten och läckor har OnePlus slutligen offentliggjort företagets nya mobil OnePlus 6. Här är allt ni behöver veta om OnePlus nya mobiltelefon!

OnePlus har utrustat ”6” med en 6,28 tumsskärm i formatet 19:9 med en Full HD+ – upplöst AMOLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845, antingen med 6/64, 8/128 eller 8/256 GB minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera (f/1.7) och en sekundär 20 MP-kamera (f/1.7). På framsidan sitter en ensam 16 MP-kamera (f/2.0).

I övrigt har OnePlus 6 fått ett 3300 mAh-batteri (med stöd för Dash Charge), en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ansiktsupplåsning, plats för dubbla SIM och Android 8.1 Oreo från start. Den som vill kan däremot testa Android P-Betan.

OnePlus 6 kommer bli tillgänglig i ett gäng varianter. Telefonen kommer kosta från 5295 kronor, då handlar det om färgen ”Mirror Black”. Samma färg på telefonen kommer även bli tillgänglig i en version med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Som de allra flesta antagligen vet kommer OnePlus också släppa ”6” i en mattsvart kulör. Den här kommer bli tillgänglig med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne (priset är satt till 5995 kronor för bägge modeller med 128 GB inbyggt minne). Den mattsvarta varianten kommer också bli tillgänglig med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. OnePlus kommer även släppa OnePlus 6 i en specialutgåva med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne i vitt. Samtliga modeller kommer finnas tillgängliga för köp från och med 22 maj hos ett antal återförsäljare. De som köper telefonen från OnePlus egna hemsida kommer få ett par Bullets Wireless på köpet.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!