OnePlus tar trådlös In-Ear – hörlurar till en ny nivå med Bullets Wireless

Utöver OnePlus 6 presenterade OnePlus företagets första trådlösa hörlurar: Bullets Wireless. De här hörlurarna liknar Sony SBH-70 och Beats X en hel del till utseendet, men erbjuder betydligt mer på pappret.

OnePlus Bullets Wireless är ett par hörlurar du hänger runt nacken. Det jag tycker låter fiffigt med dessa är att de är magnetiska (de fäster i varandra) så att man slipper trasslet. Bullet Wireless kan snabbladdas på 10 minuter och ge upp till 5 timmars musiklyssnande, imponerande! Dessutom knäpper de av om man klickar knäpper upp hörlurarna i varandra (då de fäster i varandra via magnet). För att dra av hörlurarna sätter du bara ihop dom igen.

Hörlurarna har en total batterilängd på totalt 8 timmar och laddas via USB Type-C. Bullets Wireless är stänktåliga (de bör därför klara av regn galant). OnePlus har även meddelat att hörlurarna pausar musiken när hörlurarna slås ihop så länge du använder en OnePlus 5, 5T eller en OnePlus 6. Dessutom ska man kunna skrika till åt Google Assistent direkt via hörlurarna genom att trycka in knappen i mitten.

Ljudet ska vara mycket bra tack vore AptX.

Hörlurarna kommer kosta 769 kronor och bli tillgängliga för köp 5e juli.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!