Kort första intryck av OnePlus 6

Under kvällen var jag, som de flesta säkert redan listat ut, på ett event för OnePlus där man presenterade flaggskeppet OnePlus 6. Här kommer ett kort första intryck-inlägg om mobilen.

OnePlus 6 påminner en hel del om en viss frukttelefon. OnePlus 6 ligger otroligt bra i handen och framförallt den vita varianten känns oerhört greppvänlig. Den spegelsvarta och mattsvarta har också ett bra grepp. Jag upplever däremot inte att dessa två varianter har lika bra grepp som den vita varianten.

Skärmen är på rejäla 6,28″ med Full HD+ – upplösning. OnePlus har hakat på trenden med en flärp vilket gillas av vissa och ogillas av vissa. Jag har inget emot flärpen och den försvinner ur synfältet efter ett tag. En annan sak jag la märket till var hur mycket mera livliga färgerna såg ut på OnePlus 6 kontra den OnePlus 5T jag hade med mig.

Idolen Carl Pei snackade en hel del om The Speed You Need. Kort sagt kan jag säga att OnePlus 6 kändes otroligt rapp det lilla jag testade den. Allt ifrån att scrolls runt i menyerna till att surfa runt på webben flöt på bra!

Kameran var även den riktiga skarp. Snabb att fokusera och enligt vad OnePlus visade var telefonen riktigt bra på att ta bilder i mörker. Det återstår naturligtvis att se hur bra telefonen presterar när jag får testa den i verkligheten.

För att sammanfatta min text tror jag att OnePlus 6 har goda chanser att bli bäst i test hos redaktör Rasmus Hellmyrs. Den här telefonen har en bra skärm, en snygg design och en riktigt lovande kamera. Det jag inte gillar är att den inte fått någon IP-klassning och att den saknar stöd för trådlös laddning. Ett större test kommer inom kort!

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar