Carl Pei bekräftar: arbetar på OnePlus 6T

Under gårdagen presenterade OnePlus flaggskeppet OnePlus 6. Det har däremot redan börjat spekulerats om det kommande flaggskeppet OnePlus 6T.

I en intervju med Wired avslöjade Carl Pei att företaget kommer släppa en OnePlus 6T senare i år. Om OnePlus följer sitt mönster kommer företaget presentera 6T någon gång i november. Det är oklart vilka specifikationer mobilen kan tänkas få, men jag misstänker bland annat att en ny processor (antagligen Snapdragon 855) kommer sitta under huven.

Tack Alexander Diez Gonzalez

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.