Evan Blass publicerar officiell bild på HTC U12+ tillsammans med mobilens specifikationer

Om 5 dagar kommer HTC hålla ett event där företaget kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen HTC U12+. Nu har mästraren Evan Blass varit framme på nytt genom att posta en officiell bild på mobilen. Dessutom har han lyckats fixa fram specifikationerna för mobilen.  

HTC U12+ kommer få en skärm på 6″ tillsammans med Quad HD+ – upplösning. Det innebär att mobilen kommer få en skärm i det avlånga formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan hittar vi dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 16 MP-telefotokamera. På framsidan sitter det också dubbla kameror i form av två 8 MP-kameror.

I övrigt har mobilen fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start. Telefonen kommer bli tillgänglig i färgerna svart, transparent svart och lila.

Källa: Evan Blass

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.