Rykte: ingen Nokia X6 till Sverige

Här om dagen introducerade HMD Global nya mobilen Nokia X6. Telefonen ser till en början ut att bli exklusiv för Kina, och så kan det även bli framöver. Det ser nämligen ut som att telefonen inte kommer komma hit som Nokia X6. 

Det ser istället ut som att HMD Global kommer presentera två nya modeller, Nokia X5 och Nokia X7. Enligt en källa kommer bägge modeller nå Sverige och resten av Europa. Det är oklart vilka specifikationer mobilerna kommer få, men jag skulle tippa på att Nokia X5 kommer få något sämre specifikationer mot X6 medans X7 istället ser ut att få något bättre specifikationer än Nokia X6.

Det spekuleras om att HMD kommer offentliggöra mobilerna någon gång i årsskiftet, själv tror jag däremot att företaget kommer presentera telefonerna på ett event 29 maj.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!