Huawei

Huawei: framöver kommer vi ta smartphonebranschen med storm

Huawei har under dagen gått ut och berättat att företaget håller på att utveckla en teknik som kommer ta smartphonebranschen med storm. Huawei är det första företaget i världen som släppt en telefon med tre kameror på baksidan.

Enligt källan kan det hända att denna ”revolutionerande” i en smartphone från Huawei Honor. Det är oklart vad Huawei menar för tillfället, men min förhoppning är att Huawei kommer presentera en ny smartphone med riktigt grymma high-end specifikationer. Det kan ju även hända att Huawei syftar på den vikbara telefonen som Huawei kommer visa upp i november.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...