Undersökning: skulle du kunna tänka dig en dyrare variant av OnePlus 6 med trådlös laddning, IP-klassning och stereohögtalare?

Under gårdagen publicerade jag mitt fullständiga test på OnePlus nya supertelefon ”6”. Jag var överlag riktigt nöjd över mobilen, men många av er läsare skulle gärna sett att telefonen i alla fall skulle haft trådlös laddning. 

Jag håller bland annat med om att det skulle varit trevligt om telefonen hade fått trådlös laddning. Tekniken är inte speciellt dyr så jag tycker det är konstigt att OnePlus inte utrustat ”6” med det. En annan sak som telefonen inte utrustats med är stereohögtalare, samt IP68-klassning. OnePlus har gjort allt för att OnePlus 6 ska kosta ungefär lika mycket som föregångaren OnePlus 5T. Tillhör du målgruppen som skulle kunna lägga några hundralappar extra på trådlös laddning, IP68-klassning och stereohögtalare om OnePlus skulle börja fundera på att tillverka en sådan modell? Lämna gärna en kommentar!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...