Qualcomm

Qualcomm introducerar Snapdragon 710

Qualcomm har under morgonen presenterat företagets nya processor Snapdragon 710. Det här chippet erbjuder en hel del nyheter för kommande mellanklassmobiler. 

Det nya chippet Snapdragon 710 har fått två processorer som har fått lite högre fart än de övriga 6. Dessa två har fått en hastighet på 2,2 GHz. De övriga kärnorna har fått en hastighet på 1,7 GHz. Enligt Qualcomm ska det här chippet kunna öppna upp program 15% snabbare mot det föregående chippet Snapdragon 660.

Chippet har vidare fått stöd för Quick Charge 4+, något som betyder att mobiler med den här processorn (Snapdragon 710) kommer kunna fylla batteriet från 0 till 50% på 15 minuter. Det är just nu oklart vilka telefoner som kommer få det nya chippet från Qualcomm, men det rör sig om telefoner i mellanklassen.

Källa: Qualcomm

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...