HTC

Håller HTC på att utveckla egen Vive-telefon?

I onsdags presenterade HTC företagets flaggskepp HTC U12+. Det har redan spekulerats om att företaget håller på att utveckla en mobil som är avsedd för kryptovalutor. Nu inkommer det också uppgifter om att tillverkaren kan ha en Vive-telefon på ingång. 

För ett antal dagar sedan la Evan Blass ut en bild på vad som kan vara HTC:s kommande VR-mobil. Det mest logiska skulle vara om HTC skulle döpa mobilen till HTC Vive Phone. Det vi kan se på bilden nedan är att mobilen kommer få en aluminiumbaksida med texten ”HTC Vive” tillsammans med den klassiska Vive-loggan.

Det är oklart vad mobilen kan tänkas få för specifikationer, men eftersom det rör sig om en Vive-produkt så skulle det förvåna mig om den här enheten inte får de bästa komponenterna som går att hitta på mobilmarknaden just nu!

C1ouDKwWEAAC8Sv

Källa: Evan Blass

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...