BlackBerry

BlackBerry Ghost kommer i sommar

För en tid sedan postade Evan Blass en bild på en okänd enhet från amerikanska BlackBerry. Den här mobilen skulle senare bli känd som BlackBerry Ghost. Men när kommer mobilen lanseras? 

BlackBerry Ghost kommer till skillnad från många andra av företagets mobiler inte bjuda på något fullstort fysiskt tangentbord. Istället kommer Ghost bjuda på en display som nästan täcker hela framsidan. Jag misstänker dessutom att mobilen kommer få dubbla kameror på dess baksida.

Enligt Evan Blass kommer BlackBerry visa upp den här telefonen i sommar. När framgår dock inte, men jag misstänker att BlackBerry kommer presentera mobilen antingen i juni eller i juli.

gsmarena_001 (1)

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...