OPPO presenterat nytt flaggskepp inom kort – efter fyra år i dvala

2014 var året då OPPO presenterade sitt senaste flaggskepp OPPO Find 7. Sedan dess har tillverkaren inte presenterat en ny flaggskeppssmartphone utan har istället satsat på budget- och mellanklassegmentet. Nu ser det ut som att företaget kommer presentera en uppföljare till Find 7! 

OPPO har under kvällen lagt upp en Tweet där företaget berättar att det nya flaggskeppet Find X ”är på väg”. Det fulla namnet för tillverkarens nya flaggskepp kommer bli OPPO Find X. På inbjudan ser vi att bakgrunden är i rött och svart. Det tror inte jag har valts av någon slump, utan jag tror att telefonen kommer bli tillgänglig i en kulör med en röd baksida och en svart framsida.

Det är svårt att säga vilka specifikationer Find X kan tänkas få, men jag misstänker att telefonen kommer utrustas med en flärp på framsidan och processorn Snapdragon 845. Det är oklart vilket datum telefonen kommer visas upp då det enda som anges är ”att den kommer snart”.