Konceptbilder på iPhone 9 och X Plus

Tidigare idag  rapporterade jag om att konceptbilder kunde ha dykt upp på iPhone 9. Nu har ännu fler bilder dels dykt upp på iPhone 9, men också på iPhone X Plus. Om bilderna stämmer överens med telefonerna som Apple kommer presentera i höst ser detta riktigt lovande ut!  

De nya uppgifterna tyder på att Apple kommer satsa på två nya iPhones i höst; en billigare variant med en 6,1 tums LCD-panel och en något dyrare modell med en 6,4 tumsskärm med en OLED-panel. Nu har det skapats renderingar på mobilerna där de inte bara jämförs med varandra utan även med ett gäng heta telefoner från konkurrenterna. På en bild jämförs iPhone X Plus med Samsung Galaxy Note 8 och här kan vi se att iPhone X Plus är något mindre, trots en större display.

På en annan bild jämförs samma iPhone X Plus med föregångaren iPhone 8 Plus, 8 Plus som ser hopplöst omodern ut bredvid nya X Plus. iPhone 9 ser ut att utrustas med en kamera på baksidan medens X Plus antagligen kommer få dubbla kameror på baksidan. Utöver dessa två ser det ut som att Apple kommer presentera en uppföljare till iPhone SE, en modell ni kan läsa mer om här.

Källa: Wylsa

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...