Benjamin Geskin släpper konceptbild på Pixel 3 XL

I höst kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 och Pixel 3 XL. Nu har Benjamin Geskin snickrat ihop en konceptbild som visar hela Pixel 3 XL. 

På bilden kan vi se att Pixel 3 XL ser ut att få en flärp på framsidan (tillsammans med en kant under displayen). På baksidan ser vi att mobilen fått en kamera tillsammans med en LED-blixt och fingeravtrycksläsaren. Hela baksidan ser inte ut att täckas av glas, men på den biten som täcks av glas sägs det att Google inkluderat trådlös laddning. Enligt tidigare uppgifter kommer Pixel 3 XL få en 6,2 tumsskärm med Quad HD-upplösning med en AMOLED-panel.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.