Kategorier
Samsung

Nytt lanseringsdatum för Galaxy Note 9?

De senaste veckorna har jag rapporterat om att Samsung kommer hålla ett event 9:e augusti. Nu har nya bud kommit gällande presentationen av Galaxy Note 9.  

Enligt en användare på Twitter kommer Samsung antingen offentliggöra nya Galaxy Note 9 på ett event den 2:a eller 9:e augusti. Presentationen kommer gå av stapeln i New York. Enligt det senaste skvallret kommer Galaxy Note 9 påminna mycket om sin föregångare, men en sak ska sticka ut. Jag pratar om batteriet som påstås ha fått en kapacitet på 4000 mAh.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.