Nya uppgifter tyder på att Samsung Galaxy S10 kommer sakna en främre kamera

I februari nästa år kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer presentera sin nya Galaxy S10-serie.

Det har snackats om att Samsung Galaxy S10-serien skulle få pop-up kameror (likt det Vivo NEX och OPPO Find X har ). Utöver det har det även snackats om att telefonerna kommer få displayer på baksidan och därmed sakna främre kameror helt och hållet.

Under måndagen har Samsung tagit patent på en lösning där man placerat en display på baksidan, en display som alltså ska agera ”selfieskärm”. Dock har Samsung endast tagit patent på lösningen för smartphones med en kamera på baksidan. Således misstänker jag att Galaxy S10 (5″) kan bli först ut från Samsung att erbjuda funktionen. Men det återstår att se!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...