Samsung

Rykte: Basicmodellen av Samsung Galaxy Note 9 erbjuder 128 GB inbyggt minne

Samsung har sedan Galaxy S8 erbjudit 64 GB inbyggt minne som “basicmodell”. Det ser det ut att kunna bli ändring på i och med lanseringen av Galaxy Note 9!

Enligt en källa är det möjligt att Samsung kommer hoppa 64 GB-modellen av Galaxy Note 9 för att istället släppa den med minst 128 GB inbyggt minne (tillsammans med 6 GB RAM). Utöver det ser det även ut som att mobilen kommer bli tillgänglig med 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.

Det sägs även att Galaxy Note 9 kommer bli tillgänglig i en version med 8 GB RAM och 512 GB inbyggt minne. Den modellen tror jag däremot inte kommer till Sverige.

Samsung Galaxy Note 9 presenteras 9:e augusti.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.