OnePlus

OnePlus utlovar 6 förbättringar till sina produkter

Under morgonen har OnePlus gått ut och utlovat att man kommer förbättra sina smartphones ytterligare efter att ha hört feedback från sina användare.

Den första förbättringen OnePlus utlovar är att man kommer uppdatera alla flaggskepp från 2017 (OnePlus 5 och 5T) med ett porträttläge för den främre kameran. OnePlus ska även fixa till oljemålningseffekten som drabbat vissa enheter. Något OnePlus kallar ”Hylla” (om du sveper från hemskärmen längst till vänster) kommer också få ett nattläge. Men ”hyllan” ska också bli en widget i framtiden.

OnePlus app ”Switch” har OnePlus även som mål att uppdatera så att det ska bli enklare att överföra innehåll från och till en OnePlus-mobil. Slutligen nämner OnePlus att man kommer uppdatera sin FileDash-app.

Källa: AH

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...