Nya bilder publiceras på Xiaomi Mi Mix 3

I september ser det ut som att Xiaomi kommer hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya flaggskeppet Xiaomi Mi Max 3. Telefonen har nu fastnat på ett gäng bilder där storleken bland annat jämförs med föregångaren Xiaomi Mi Mix 2S.

På bilderna som publicerats kan vi se att Xiaomi Mi Mix 3 kommer få extremt mycket skärm på framsidan. Xiaomi Mi Mix 2S har redan den väldigt lite ram runt displayen, men det ser ut som att Xiaomi tagit ett kliv ytterligare genom att ta bort ännu mer bezels på framsidan av Mi Mix 3. Eftersom att typ hela framsidan består av skärm har Xiaomi varit lite innovativa. Mi Mix 3 kommer få en pop-up kamera på framsidan som åker upp när du vill ta en selfie.

Biffiga specifikationer

Mi Mix-serien har alltid varit serien från Xiaomi för oss kunniga. Många av oss vill ha det senaste och bästa som finns att tillgå på marknaden, och Mi Mix 3 ser inte ut att bli något undantagsfall. Det ser ut som att telefonen kommer utrustad med processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Telefonen ser ut att få dubbla bakre kameror. Däremot har det bara nämnts att den primära kameran kommer få en upplösning på 12 megapixel. Något som är nytt är också att mobilen ser ut att få en dedikerad AI-knapp. Vad som händer när man trycker på knappen är i nuläget okänt.

Screenshot Capture - 2018-07-27 - 18-27-13

Källa: CNMO

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.