Posted in: Google Pixel

Google Pixel 3 kommer få 100% glasbaksida

I oktober förväntas Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 och Pixel 3 XL. Vid olika tillfällen har bilder läckt ut på telefonerna. Här kommer ännu en bild som bekräftar att Google valt att använda sig av 100% glas på baksidan. 

Med förra årets Pixel 2 och Pixel 2 XL valde Google att använda både glas och aluminium på telefonernas baksidor. Med årets Google Pixel 3 och Pixel 3 XL ser det däremot ut som att Google kommer använda sig av 100% glas på baksidan. Precis som med Pixel 2 och Pixel 2 XL så kommer Pixel 3-telefonerna få vanligt glas högst upp följt av framstat glas under detta. Vi ser också att Pixel 3-telefonerna kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan tillsammans med en kamera.

Pixel 3 XL får en flärp men inte Pixel 3

Vi vet sedan tidigare att Google valt att inte göra en miniatyr av Pixel 3 XL när det kommer till Pixel 3. Nej, Pixel 3 XL kommer få en flärp på framsidan (tillsammans med en kant under displayen) medans Pixel 3 kommer få en kant ovanför och under skärmen. Bägge telefoner ser ut att få främre stereohögtalare.

Det är oklart om Google Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer till Sverige, men med tanke på att Google Assistent förväntas komma hit i höst är det inte helt otänkbart att telefonerna dyker upp här 🙂

Screenshot Capture - 2018-07-27 - 19-07-05.png

Källa: Androidpure

Back to Top