Posted in: OnePlus

Så stort batteri sägs OnePlus 6T få

Fler och fler tillverkare har börjat göra sina mobiler mycket tunna. Det är enligt många en nackdel eftersom tillverkarna således tvingas stoppa in små batterier i sina telefoner. Nu kan uppgifter om hur stort batteri OnePlus 6T kan komma att få läckt ut på nätet! 

Enligt färska uppgifter kommer OnePlus satsa på att sätta i ett stort batteri i OnePlus 6T. Batteriet ska vara på 3840 mAh och kommer således bli det största batteriet OnePlus någon satt i en smartphone. Med en väl optimerad mjukvara ska nog OnePlus 6T kunna bli ett batterimonster. Utöver det så sägs det att OnePlus 6T kan blöi företagets första mobil med Warp Charge, vilket kort och gott är namnet på tillverkarens tidigare snabbladdning Dash Charge.

T:et som står för det där lilla extra

OnePlus 6T förväntas bland annat få trådlös laddning. Detta är något mobilen med största sannolikhet kommer få med tanke på att OnePlus 6 har fått en glasbaksida och i takt med att fler och fler konkurrenter utrustar sina mobiler med trådlös laddning. OnePlus 6 ska vara stänktålig. Trots det har OnePlus inte givit “6” någon IP-klassning. Det ser däremot ut som att OnePlus 6T kan komma att bli IP68-klassad, men det återstår att se.

Källa: PhoneArena

Back to Top