Posted in: Samsung

Ben Geskin: det här kan vara Samsung Galaxy S10+

I januari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S10-serien. Nu har Benjamin Geskin skapat en konceptbild på Samsung Galaxy S10+. 

Samsung har redan bekräftat att Galaxy S10 kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Detta är något vi kan se på bilden i den här artikeln. För ett tag sedan inkom det uppgifter om att Huawei skulle byta ut flärpen mot hål istället. Om man ska tro bilden så har även Samsung anammat den nya typen av framsida.

På baksidan ser vi att telefonen fått tre kameror tillsammans med en LED-blixt. Det blir spännande att se om S10+ kommer se ut som på bilden. Om den gör det kommer Galaxy S10+ förhoppningsvis bli en försäljningssuccé!

Back to Top