Posted in: Samsung

Rykte: Samsungs nästa Galaxy-serie heter Galaxy S10 Lite, S10 och S10+

Många har säkert funderat på vad Samsung kommer döpa varje telefon i Galaxy S10-serien till? Enligt en källa kommer Samsungs telefoner i S10-serien heta Galaxy S10 Lite, S10 och S10+. 

Vi kan se att Samsung Galaxy S10 Lite förväntas få en kamera på baksidan. Enligt uppgifter kommer S10 Lite få en välv 5,8 tumsskärm. Om vi istället kollar in Galaxy S10 så ser det ut som att den här modellen kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en 6,1 tumsskärm.

galaxy-s10-concept-render-8-800x649.jpg

Om vi går över till den sista medlemmen, Galaxy S10+, så sägs det att den här telefonen kommer få en 6,4 tumsskärm tillsammans med tre kameror på baksidan. Dessutom är det möjligt att telefonen kommer skeppas med en S-Pen (då den kan ersätta Note 10 om det blir en sammanslagning mellan Galaxy S- och Note-serien).

Back to Top