Apple

Ben Geskin publicerar fler bilder på Apples kommande iPhones.

I höst kommer Apple hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya iPhones. Nu kan årets iPhones återigen fastnat på bild! 

Nu har en ny bild dykt upp på iPhone 9 och iPhone XS. Om Geskins bild har rätt kommer iPhone 9 och iPhone XS bli tillgänglig i vitt. Det kan jämföras med förra årets iPhone X som blev tillgänglig i rymdgrått och silver. Det är alltså möjligt att iPhone XS kommer bli tillgänglig i rymdgrått och vitt, men det återstår att se!

Om vi går in på detaljerna så ser vi att iPhone 9 kommer få en kamera på baksidan medans XS ser ut att få två kameror på baksidan.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...