Huawei

Huawei vill lansera världens första 5G-smartphone

Tidigare idag  avslöjade jag att Lenovo sagt att tillverkaren skulle bli först ut med en 5G-förberedd smartphone. Nu påstår Huawei att dom kommer lansera världens första 5G-smartphone. 

Enligt uppgifter kommer Huawei använda sig av en speciell kylplatta från Taiwanesiska tillverkaren Auras Technology. Enligt uppgifter kommer 5G vara 10 gånger mer energikrävande mot 4G, och det är därför Huawei planerar att stoppa in en stor kylplatta i sin kommande 5G-mobil.

Jag misstänker att Huawei:s första 5G-mobil kommer heta P30 Pro, men det återstår naturligtvis att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...