in

SuperSaf tar en titt på årets iPhones

Safwan har nyligen tagit emot ett paket innehållande tre modeller av Apples kommande iPhones. I videon jämför han bland annat storlekarna på mobilerna! 

SuperSaf tror bland annat att Apples kommande iPhones kommer bli tillgänglig i tre storlekar. Den minsta modellen (som troligtvis kommer kallas för XS) sägs få en 5,8 tums OLED-panel. Om vi går vidare till nästa medlem (som sägs heta iPhone (2018) ) så sägs denna få en 6,1 tums LCD-panel. Sist men inte minst så har vi iPhone XS Plus som sägs få en 6,5 tums OLED-panel.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

ASUS ROG Phone kan snart komma till Sverige!

Android 9.0 Pie drivs av AI