OPPO Uncategorized

Ice Universe: OPPO Find X har inte 93,8% skärmyta

OPPO släppte för en tid sedan mobilen OPPO Find X. Mobilen som i princip bara består av display på framsidan. OPPO:s marknadsföring om att telefonen ska ha 93,8% skärmyta.

Enligt Twitterprofilen Ice Universe stämmer det däremot inte. Enligt profilen ska OPPO Find X ha en verklig skärmyta på 88,2%. Vi ser en tydlig trend på att de kinesiska tillverkarna ofta anger för stora glädjesiffror gällande display-ytan. Vi har bland annat sätt att Xiaomi gjort likadant (som OPPO gjort nu) med Mi Mix-serien.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...