Sony

Detaljerat kameratest på Xperia XZ2 Premium

Många amerikanska medier har fått hem testexemplar av Xperia XZ2 Premium. Det Sony marknadsför i sin PR för XZ2 Premium är just kameran. Nu har en YouTube-profil gjort en mycket bra kamerarecension på Xperia XZ2 Premium.

I videon jämför han kameran i Xperia XZ2 Premium med kameran i Samsung Galaxy S9+. Han testar att filma i olika miljöer, men naturligtvis testar han också hur bra Xperia XZ2 Premium är på att ta stillbilder mot Samsung Galaxy S9+.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...