Google kan ha råkat läcka Pixel 3 på sin egna hemsida

Den 4:e oktober kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp flaggskeppen Pixel 3 och Pixel 3 XL. Jag har rapporterat mycket om Pixel 3 XL, men inte alls lika mycket om vanliga Pixel 3.

Nu inkommer det uppgifter om att Google kan ha råkat läcka Pixel 3 i samband med att tillverkaren la ut sina produktbilder för sin app för digitalt välmående. Vi kan se att mobilen på bilden har tunnare ramar på långsidorna mot för vad Pixel 2 XL har, dessutom kan vi se att telefonen på bilden har mindre dö-yta ovanför displayen mot Google Pixel 2.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

https://twitter.com/nav_yap/status/1026949643203047424

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...